Špaldová krupice z pšenice špaldy se hodí se na pečení i vaření, na přípravu kaší. Těstu dodá tmavší barvu a výraznější chuť.
ŠPALDA NA POLÍCH 8000 LET
Špaldu lidé v Evropě pěstovali už před 8000 lety. Má vyšší podíl minerálních látek a bílkovin než šlechtěná pšenice. Špaldová krupice je dobře stravitelná, méně toxická pro alergiky než běžná pšeničná.
IDEÁLNÍ PRO PEČENÍ i vaření
Špaldová krupice je hrubší variantou hrubé mouky z pšenice špaldy. Hodí se na pečení i vaření, například k přípravě kaší.
PLNĚ PŘÍRODNÍ mouka a krupice BEZ PŘÍSAD
Mouka i krupice z mlýna Dubecko je čistě přírodním produktem, bez fortifikace zlepšujícími přípravky jako některé komerčně prodávané mouky a směsi na pečení. Standardní trvanlivost 4 měsíce.
HLADKÁ I CELOZRNNÁ JEMNÁ a hrubá ŠPALDOVÁ MOUKA, TRHANKA I OTRUBY
Dodáváme také hladkou a celozrnnou jemnou a hrubou špaldovou mouku, trhanku i otruby ze špaldy.
BALENÍ ŠPALDOVÉ krupice
Špaldovou krupici a mouku dodáváme v pytlích 5, 10, 15 kg nebo 30 kg.